Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2013 08:58 - ВМЗ - Внимание Малки (няма) Заплати
Автор: legenwait4itdary Категория: Забавление   
Прочетен: 1296 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.01.2013 13:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Добро утро!
Сигурно е добро и за господата министри?! Сигурно са спали добре, нахранили са се добре, утолили са жаждата си , дали са пари на децата си и спокойно са тръгнали за работа в топлия офис, на удобно кресло...Същите тези министри и управници,които години наред изпиваха всяка една стотинка от ВМЗ. Съшите ,които се хранеха на гърба на хората от този завод , а и на всички останали. Същите тези,чиито деца не отсъстват от училище,защото нямат пари за закуска, същите,които карат скъпи коли и говорят със заоблените части на тялото си, които служат , за да отвеждат фекалиите от тялото ни. Същите тези глупости ,които бълват те понамирисват!
Г-н Борисов, г-да министри , София не е България. Работниците от ВМЗ не се возят на метро , не ядат асфалт...работата,която вършат е изключително опасна, а от край време я вършат за без пари, чакайки някой да се погрижи за тях. А сега какво?
Хората мизеруват,банките си искат парите, работниците нямат ток , нямат храна на масата си.
Сега ,когато няма какво да откраднете от този завод , решихте да го изоставите на произвола. Справяте се добре ,с УМИШЛЕНОТО затриване на това предприятие.Унищожавайки поминъка на хората.
Явно не Ви е ясно, а може би това целите??? Ако този завод загине , не само 3200 души остават без работа, цели 2 общини загиват. После идва въпрос: Защо всички бягат към София ,Пловдив и т.н.? Защото хората в малките общини нямат работа? Защото унищожавате съществуването на такива малки общини,които се изхранват от военното производство.
Умишлено убивате тези общини и с каква цел?!
Не разбирам, защо се опитвате да затриете поминъка на хорицата тук? Защо? Нима толкова дълги години не богатеехте на техен гръб?Нима това предприятие на изхранваше половин България? Някога 7% от световния износ на оръжия се е държал от именно тези заводи. Благодарение на умишленото Ви безхаберие сега народът ви мизерува.
Един вид протест би било отказът от прословутия Ви референдум. Ако 10000+30000 от двете общини откажат да гласуват на Референдума , какво става? Нали всеки глас е важен? Така или иначе правите всичко по силите си хората да са възможно най-малко информирани,защото информиран човек най-трудно се манипулира!
Благодарим,че ни окрадохте. Аз като дете на работник от ВМЗ, Ви благодаря ,че ми отворихте очите. Що за продажници и некадърници, но с ясна цел ни управляват!
Дано спите добре, храните се обилно,а когато го правите ви пожелавам да се сещате за хората от ВМЗ. Малко вероятно е,но ако го направите - залъкът Ви ще приседне. Въпреки ,че едва ли можете да си представите ,какво изпитват тези хора.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: legenwait4itdary
Категория: Забавление
Прочетен: 173661
Постинги: 58
Коментари: 82
Гласове: 79
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930